سایر محصولات

گوشت کوب برقی چیست

گوشت کوب برقی چیست

گوشت کوب برقی چیست؟

گوشت کوب برقی برخلاف اسمی که‌دارد فقط‌برای کوبیدن‌گوشت نیست. گوشت کوب رامی‌توان به دودسته گوشت کوب ساده وگوشت کوب چندکاره تقسیم‌کرد که گوشت کوب ساده برای پوره‌کردن و له‌کردن موادغذایی استفاده‌می‌‌شود درحالی‌که گوشت کوب چندکاره برای خردکردن پیاز، سیب زمینی و حتی پوره‌کردن استفاده‌کرد.

معرفی بخش های مختلف گوشت کوب برقی

۱) بدنه اصلی موتور
۲) دکمه خاموش/روشن
۳) دکمه توربو
۴) گوشتکوب ضدزنگ
۵) پارچ مدرج
۶) فشار دهنده
۷)درپوش کاسه خردکن / رنده برقی
۸) دکمه قفل درپوش
۹) دکمه باز کردن قفل اتصال موتور
۱۰) پوشش آب بندی
۱۱) مجرای ورودی مواد غذایی
۱۲) خرد کن / رنده برقی
۱۳) محور لوازم جانبی
۱۴) غلاف نگهدارنده رنده / ورقه کننده
۱۵) تیغه رنده
۱۶) تیغه ورقه کننده

انواع گوشت کوب برقی

گوشت کوب برقی تک کاره

گوشت کوب برقی تک کاره دستگاهی است که فقط کار گوشت کوب را انجام می دهد و اقلام دیگری به همراه آن نیست.

اگر فقط یک وسیله برای هم زدن ، میکس کردن، له و خمیری کردن مواد نیاز دارید ، بهترین انتخاب برای شما گوشت کوب برقی تک کاره است. این دستگاه قیمت مناسب تری دارد و اغلب گوشت کوب های تک کاره قدرت بالاتری برای رفع نیاز شما دارند.

گوشت کوب برقی چندکاره

مدل های جدیدتری از گوشت کوب تولید شده است که علاوه بر قابلیت گوشتکوب ، قابلیت های دیگری مثل خردکن ، رنده برقی و سالاد ساز ، مخلوط کن و همزن برقی نیز دارند. این دستگاه چندکاره که با نام گوشت کوب چندکاره شناخته می شود، چند نیاز اساسی شما در آشپزخانه را رفع می کند.

قیمت گوشت کوب برقی چندکاره معمولا بالاتر از تک کاره است. اما برخی گوشت کوب تک کاره مارک های معتبر که قدرت و کیفیت بالاتری دارند از چندکاره های کیفیت پایین تر موجود در بازار گران تر هستند. بنابراین در حین خرید گوشت کوب برقی همه مشخصات را باید در نظر بگیرید و با هم مقایسه کنید تا بتوانید بهترین دستگاه را انتخاب کنید. فقط به تک کاره یا چندکاره بودن دستگاه توجه نکنید.

گوشت کوب تک کاره یا چند کاره؟

ممکن است این سوال برای شما پیش بیاد، که گوشت کوب تک کاره بهتر است یا چندکاره؟ کدام ارزش خرید بالاتری دارد؟ در جواب این سوال به جرعت میتوانیم بگوییم که انتخلب بهترین محصول به شما و نیاز اصلی شما بستگی دارد.

اگر فقط گوشت کوب تک کاره می تواند نیاز شما را در آشپزی رفع کند، این دستگاه ها می توانند انتخاب بهتری باشند. در گوشت کوب های چندکاره معمولا چند دستگاه روی یک موتور اصلی سوار می شوند. در این زمان مقداری ریسک خرید بالاتر می رود چرا که اگر موتور دستگاه قدرتمند نباشد و آسیب ببیند، همه دستگاه های جانبی همراه گوشت کوب اصلی بی فایده می مانند.

اگر به اقلام همراه گوشت کوب مثل خردکن ، غذاساز، همزن یا رنده برقی نیازی ندارید، دستگاه تک کاره اولویت شما باشد. اما اگر به سایر دستگاه ها نیاز دارید و نمی خواهید برای تک تک آنها هزینه زیادی پرداخت کنید، خرید دستگاه های چندکاره برای شما مقرون به صرفه تر خواهد بود.

کدام نوع گوشت کوب برقی بهتر است؟

بسته به نیاز شما، یک گوشت کوب برقی با امکانات ساده و اولیه ممکن است گزینه مناسبی برای شما باشد. در صورت عدم استفاده زیاد به راحتی قابل نگهداری هستند و فضای زیادی را اشغال نمی کنند. برخی از مدل ها شامل مجموعه ای از لوازم جانبی هستند که باید آنها را در یک ظرف جداگانه نگهداری کنید. این گوشت کوب های برقی دارای تیغه‌هایی هستند که برای به حداقل رساندن پاشش طراحی شده‌اند که طبیعتا گران‌ترین مدل‌ها هستند. اگر قصد استفاده مکرر از مخلوط کن را دارید، به این فکر کنید که آیا ارزش آن را دارد که کمی بیشتر نسبت به مدل ساده تر خرج کنید یا نه !

موارد مصرف گوشت کوب برقی

  • به عنوان آبمیوه گیری برای  تهیه انواع آبمیوه ها مثل آب طالبی ، شیر موز و غیره کاربرد دارد.
  • در خرد کردن مواد غدایی مانند سبزیجات ، پیاز و غیره کاربرد دارد.
  • در پوره کردن اقلام غذایی مانند سیب زمینی پخته، هویج پخته و غیره کاربرد دارد.
  • به عنوان هم زن برقی برای همزدن تخم مرغ استفاده می شود.
  • برای له کردن مواد غذایی مانند حلیم ، کشک بادمجان و غیره استفاده می شود.
  • خرد کردن یخ ، تهیه کیک ، رنده کردن مواد غذایی و غیره کارایی دارد
  • و موارد دیگر …

راهنمای خرید گوشتکوب برقی مناسب

برند

برای اطمینان از کارایی و عملکرد درست گوشت کوب برقی ، باید حتما یک برند معتبر را انتخاب کنید. برندهای زیادی در بازار ایران موجود هستند که گوشت کوب‌های برقی در قیمت‌ها و مدل‌های مختلف عرضه می‌کنند. برای جلوگیری از مشکلات مختلف پس از خرید، حتما گوشت کوبی خریداری کنید که ساخت یک برند شناخته‌شده باشد.

توان و قدرت موتور گوشتکوب برقی

شاید بتوان گفت مهم ترین موضوع در گوشت کوب برقی قدرت موتور آن است، اما قدرت بالای موتورها همیشه دلیل بر کارایی بهتر گوشت کوب نیست. قدرت موتور محصولات موجود در بازار از ۱۰۰ وات تا ۵۰۰ وات متغیر است و شما باید براساس کاربردی که از این کالا انتظار دارید، یک قدرت موتور را انتخاب کنید.

گوشتکوب های با قدرت موتور 100 تا 150 وات برای له کردن مواد نه چندن سخت کاربردی است و برای له کردن مواد سخت تری مثل یخ از قدرت موتورهای 200 تا 250 می توانید استفاده کنید، مدل های بالای ۵۰۰ وات هم در بازار وجود دارند.

سرعت گوشت کوب برقی

گوشت کوب هایی که قابلیت تنظیم سرعت داشته باشند بهتر هستند و البته که گران تر نیز هستند. توصیه می کنیم اگر مخلوط کن یا غذاساز دارید گوشت کوب های 2 سرعته مناسبتان است در غیر اینصورت به دنبال بهترین مارک گوشت برقی 4 تا 6 سرعته باشید.

جنس تیغه های گوشت کوب برقی

تیغه های گوشت کوب برقی در تماس مستقیم با مواد غذایی هستند و می توانند کیفیت ظاهری غذایی که آماده می کنید را تعیین کنند. تیغه های گوشت کوب بهتر است جنسی از فلز یا استیل باشد که هم دوام بالایی دارند و هم از کیفیت بهتری برخوردارند. تیغه های پلاستیکی به دلیل شکنندگی زیاد مورد استقبال نیستند.

طراحی گوشت کوب برقی

از آنجایی که باید گوشت کوب را دست کنترل کنید، باید طراحی آن طوری باشد که بتواند به راحتی در دست قرار گیرد و استفاده از آن نیز راحت باشد.  علاوه بر این، جهت سهولت در استفاده برای اهداف و نیازهای مختلف، گوشت کوب برقی باید چسبندگی مناسبی داشته باشد.

وزن 

در راهنمای خرید گوشت کوب برقی باید حتما به وزن آن نیز اشاره کنیم| چون در کنار دیگر فاکتورها، وزن هم مهم است. چون گوشت کوب را باید در دست گرفت، نیاز تا وزن آن سبک باشد. وزن سبک برای گوشت کوب برقی باعث می‌شود تا استفاده از راحت‌تر شود.

ارانتی گوشتکوب برقی

دستگاه‌های الکترونیکی در حین کار بیشتر از دیگر دستگاه‌ها آسیب می‌بینند و خراب می‌شوند؛ بنابراین داشتن گارانتی مناسب همیشه یک فاکتور خوب محسوب می‌شود. به همین خاطر، باید گوشت کوبی را انتخاب کنید که حداکثر زمان گارانتی را داشته باشد. در این صورت، چنانچه گوشت کوب شما هنگام کار با مشکل مواجه شد، به راحتی می‌توانید از گارانتی آن استفاده کنید.

گوشت کوب برقی چیست

نحوه استفاده از گوشت کوب برقی

  • گوشتکوب های‌دستی برای آماده‌کردن غذاهایی مانندسس، سوپ، مایونز و غذای‌کودکان استفاده‌می‌شوند.
  • سری گوشتکوب ضدزنگ‌را به‌موتورچسبانده و بچرخانید تا قفل‌شود.
  • گوشت کوب دستی را در ظرف قرار دهید.
  • دکمه خاموش روشن را فشار دهید تا دستگاه شروع به کار کند.
  • هرگز ازدستگاه برای بیش‌از یک‌دقیقه به‌طورپیوسته استفاده‌نکنید.
  • تیغه های گوشتکوب بسیار تیز هستند.
  • هنگام استفاده مراقب باشید.
  • برای غذاهایی که درون آن ها آب وجود ندارد از دستگاه استفاده نکنید.
  • مطمئن شوید درون غذایی که می خواهید مخلوط کنید آب اضافه کنید.

طریقه استفاده از همزن برقی

همزن برای هم‌زدن‌خامه، سفیده تخم‌مرغ و آماده‌سازی غذا مثل دسر سرد استفاده‌می‌شود.

  1. سری های‌همزن را درپایه همزن قرارداده، و سپس پایه را روی‌موتوربچرخانید تا قفل‌شود
  2. همزن را در ظرف و یا در پارچ قرار دهید.
  3. دکمه خاموش/روشن را فشارداده تاعملیات شروع‌شود.
  4. از دستگاه بیش از ۲ دقیقه برای هم‌زدن استفاده‌نکنید.
  5. پس از استفاده از دستگاه، همزن را از موتور جدا کرده و سری ها را از پایه در بیاورید.

نحوه استفاده از خرد کن

  • برای آماده‌کردن حداکثر ۵۰۰ گرم ازموادغذایی در یک‌بار استفاده‌مناسب‌است.
  • موادرا برای خردشدن درون ظرف قراردهید و درب را قراردهید و مطمئن‌شوید که موتور درجای خود به‌صورت محکم و قفل‌شده قرارگرفته‌باشد.
  • با فشاردادن دکمه خاموش/روشن دستگاه‌را روشن‌نمایید.
  • دقت‌کنید که درصورت عدم قرارگرفتن صحیح درپوش‌کاسه و موتور درجای خود، دستگاه روشن نخواهدشد.

طریقه استفاده از رنده(اسلایسر)

این دستگاه برای حداکثر ۵۰۰ گرم مواد غذایی در هر بار استفاده مناسب است.

  • رنده: این قطعه برای هویج، خیار، سیب زمینی و غیره مناسب است.
  • ورقه کننده: این قطعه برای هویج، کرفس و غیره مناسب است.
    رنده یا ورقه کننده استیل را در غلاف نگهدارنده قرار دهید، سپس صفحه را روی محور که در وسط ظرف قرار دارد بگذارید. پوشش ظرف و موتور را در جای خود قرار دهید. اطمینان حاصل‌کنید که‌موتور، محکم روی‌درپوش ظرف قرارگرفته و قفل‌شده‌است.
  • با فشاردادن‌دکمه خاموش/روشن، دستگاه را به‌کاربیندازید.
  • موادغذایی رادرمجرای ورودی قرارداده و آن‌ها را بااستفاده از فشاردهنده به‌داخل هدایت‌کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *